24 Травня 2018
views 989

ЗІРКА“DZIDZIO КОНТРАБАС” ОЛЕНА ЛАВРЕНЮК ЗІГРАЄ У ФІЛЬМІ “11 ДІТЕЙ З МОРШИНА”

Команда “11 дітей з Моршина” починає розкривати зоряний каст свого авантюрного фільму і сьогодні оголошує ім’я актриси, відомої по фільму “DZIDZIO КОНТРАБАС” – Олени Лавренюк.Актриса, що зіграла головну жіночу роль в найкасовішому фільмі минулого року – Олена Лавренюк з’явиться на всіх широких екранах України в новій комедії цього року:

«У фільмі я зіграю головну злодійку таку собі «Снігову Королеву». Проте я чудово розумію, що це в першу чергу комедія і потрібно знайти міру гротеску для свого персонажу. Рада, що працюватиму з Аркадієм Непиталюком, тож зможу довіритись режисерові. У кадрі з дітьми я ще не працювала, тому для мене це буде ще один цікавий досвід», – поділилася своїми думками Олена Лавренюк, актриса, героїня фільму “11 дітей з Моршина”.

«Олена дуже досвідчена актриса і я радий, що вона додасть інтриги та перцю нашій комедії. Окрім того, вона дуже позитивна і сильна особистість, а такі актори – цінність на знімальному майданчику, зважаючи на те, що у нас буде багато дітей і зйомки очікуються не з найпростіших», – Аркадій Непиталюк, режисер фільму.

Нагадаємо, що Олена стане однією із яскравих зірок у вже оголошеному чоловічому сузір’ї: Гарік Корогодський, Сергій Бабкін та Олександр Скічко. Скоро стануть відомим й інші зірки, що приєднаються до касту фільму.

Свіжі новини