19 Квітня 2023
views 9

Тимур Мірошниченко, Катя Сільченко, Олег “Фагот” Михайлюта: як пройшов зірковий показ українського містичного трилеру «Еґреґор».

18 квітня в кінотеатрі «Оскар» відбувся зірковий показ нового містичного трилеру режисера Станіслава Капралова «Еґреґор», головну роль в якому виконала зірка «Кави з кардамоном» Олена Лавренюк. Зйомки «Еґреґор» тривали декілька років та проходили в Україні, Польщі та Сполучених Штатах Америки ще до повномасштабного вторгнення. 

В картині знімались міжнародні зірки: американський актор Омні Роуз, польські актори Данієль Ольбрихський, Анджей Зелінський та українська супермодель Валерія Караман. Головну роль в картині зіграла Олена Лавренюк. 

Одними з хвилюючих моментів стали спогади знімальної групи про актора Павла Лі та піротехніка Олександра Суворова, які брали участь у створенні картини, але з початком воєнних дій в Україні пішли на фронт і, на жаль, загинули в бою. 

День прем’єри завжди дуже хвилюючий. Зараз мене переповнюють сумні емоції, бо з нами немає нашого піротехніка Олександра Суворова, я досі пам’ятаю його емоції, коли виходили вдалі кадри з вибухами. Паша Лі, який був моїм близьким другом. перед кожною прем’єрою ми говорили одне одному слова підтримки, зараз його також з нами немає. Перед прем’єрою мені подзвонила  мама Паші Лі і на жаль, вона не змогла сьогодні прийти, але сказала саме такі слова, які сказав би мені Паша, тому я відчула, що він поруч, як янгол-охоронець. Для мене це дуже особливий фільм і я рада, що він тоді погодився на цю невеличку роль, бо актори живуть вічно, поки існує кіно”, – прокоментувала Олена Лавренюк.

В картині «Еґреґор» розповідається історія нью-йоркського детектива, який після отримання зашифрованого послання, відлітає до Львова, та ще не знає, що від нього залежить доля людства. Фільм наповнений сюжетними поворотами, та основною несподіванкою стане головний секрет життя детектива.Продюсер фільму «Еґреґор» Сергій Лавренюк зазначив, що у фільмі передбачені події минулого року – повномасштабне вторгнення Росії в Україну. 

Хотів би зазначити, що в цьому фільмі ми передбачили події, які трапились минулого року. Я думаю ви побачите та проведете ці паралелі, бо зараз Україна стоїть в центрі всього світу і бореться за мир в ньому. Хочу подякувати усім, хто прийшов на прем’єру!”, – поділився Сергій Лавренюк.

В залі коктейлю знаходилась фотогалерея, на якій були представлені кадри зі зйомок, а на фотозоні гості могли сфотографуватися з міфічними істотами та фігурантами кінофільму.На заході були присутні: Олег “Фагот” Михайлюта, Катерина Сільченко, Тимур Мірошніченко, Марія Яремчук, Солоха, Ольга Слонь, В’ячеслав Соломка, Леся Самаєва, Олексій Гладушевський та інші.

Ведучим зіркового показу був Анатолій Анатоліч.

Вже 20 квітня фанати містики та загадкових історій зможуть подивитися фільм у кінотеатрах своїх міст та підтримати українське кіно.

Свіжі новини