13 Квітня 2021
views 81

Тарас Тополя і Віталій Козловский: проект до Великодня Пономарьова набирає обертів

Як вже стало відомо раніше, цьогорічне свято Воскресіння Христового не пройде без подарунків від улюблених зірок – Олександр Пономарьов зібрав 12 найпопулярніших українських артистів, та остаточну таємницю імен поки що не розкриває. 

Минулого тижня країна дізналася про перших трьох учасників – Віктора Павліка, Тоню Матвієнко та Олю Цибульську. Артисти потішили шанувальників новими публікаціями у соціальних мережах, відкриваючи творчу завісу роботи на студії «З ранку до ночі». А сьогодні ми вже дізнаємося, що наступними, хто долучився до роботи над проєктом, стали Віталій Козловський і Тарас Тополя. До речі, для нового задуму Олександр Пономарьов запросив спеціального гостя з Китаю – оперного співака Хе Му.

Кожен з артистів, вирішив особисто висловити подяку та розповісти, як погодилися на участь у проєкті:

Віталій Козловський: «Великдень для мене – особливе свято, улюблене з дитинства. Адже воно уособлює людські та сімейні цінності, духовність, єднання. Я вдячний Олександру Пономарьову за запрошення долучитися до проєкту міжнародного масштабу. Мене дуже надихає те, що ми з колегами-артистами готуємо до свята».

Тарас Тополя: «Ми зараз знаходимося на студії Олександра Пономарьова – пишемо епічну та об’єднавчу річ до Воскресіння Христового. Впевнений, що це справді увійде в історію, і не лише України».

«Хочу сказати, що це для мене велика честь – взяти участь у такому масштабному проекті, ще й поряд з артистами українського шоу-бізнесу такого рівня! Я надзвичайно вдячний за таку ідею створення інтернаціонального твору Олександру Пономарьову!» – поділився гість із Китаю Хе Му.

Нагадуємо, що аналогів новому проєкту ще не було не лише на території України, а й у всьому світі. Тож ви маєте побачити це першими!

Свіжі новини