1 Жовтня 2019
views 456

Сергій Бабкін вперше видав альбом на вінілі!

Сьогодні, в річницю дати виходу релізу свого першого україномовного альбому «Музасфера» Сергій Бабкін презентує його на вінілі!

1 жовтня 2018 року, в День музики, Сергій Бабкін випустив свою 12-ту за рахунком платівку із назвою «Музасфера»! Артист вирушив у свій наймасштабніший всеукраїнський тур на її підтримку та презентував платівку у 24-х містах України з повними солд-аутами у залах.

Сьогодні, в перший день народження «Музасфери», вона вийшла на вінілі. Це перший альбом, який Сергій Бабкін випустив у такому форматі, про що він давно мріяв. Платівки були виготовлені на спеціальне замовлення в Італіїу лімітованій кількості в 250 екземплярів.

«Сьогодні, 1 жовтня, рівно рік том, народилася моя МУЗАСФЕРА. І вперше в житті я тримаю в руках свою вінілову платівку неймовірної краси. Про це я мріяв в ранньому дитинстві, коли завдяки аплікації створював свійнеіснуючий альбом. Ця мрія здійснилася через 25 років, сьогодні, в Міжнародний день музики», – розповів Сергій.

Нагадаємо, що 27 жовтня в київському Жовтневому Палаці відбудеться великий сольний концерт Сергія Бабкіна, де прозвучать улюблені пісні з «Музасфери», а також найпопулярніші хіти артиста.

Свіжі новини