1 Грудня 2019
views 397

Сергій Бабкін відтворив «Інтерстеллар» на сцені M1 Music Awards V

Український артист, музикант, актор Сергій Бабкін вперше виступив на наймасштабнішій музичній премії року М1 Music Awards з найтехнологічнішою постановкою!

Артист вперше використав у своєму виступі супертехнології. Сергій Бабкін, ніби подорожуючи між різними космічними вимірами, як головний герой фільму «Інтерстеллар», запросив з собою всіх глядачів Палацу Спорту в космос.

Вдалось йому це за допомогою бодімаунт камери, яка важить близько 10 кілограмів! Вона була створена спеціально для цієї події і була використана тільки один раз, виключно на виступі Сергія. Підготовка та виготовлення цього пристрою зайняли понад два місяці!

Зображення з камери одночасно транслювався на всі полотна і екрани Палацу Спорту. Глядачі стали космічним простором позаду артиста – створивши такий ефект за допомогою своїх телефонів.

Доповнив виступ незвичайний образ артиста, який підготувала Леся Патока. Це розмальоване справжніми фарбами пальто підкреслило художника в Бабкіні, безкомпромісного, який робить своє по-справжньому. Артист здивував своїх шанувальників виступом, який був не схожий ні на що інше, що він робив до цього.

Нагадаємо,що в цьому році Сергій Бабкін став Співаком року за версією легендарної премії «Золота Жар-птиця», перетворився до невпізнання заради ролі у фільмі «Чорний ворон», вперше випустив свій альбом на вінілі, представив свій продюсерський проект БАБ’S, випустив два відеокліпи і найголовніше – в четвертий раз став батьком!

Свіжі новини