28 Липня 2020
views 126

«Про щастя»: виставка живопису Анни Чичеріної

Українська художниця Анна Чичеріна представляє свою другу серію картин із назвою «Про щастя» з трилогії «Ласкаво просимо до щастя». Серія картин продовжує історію дитинства, підкреслює цінність кожного моменту життя та щирої любові.


Виставка картин пройде з 31.07 до 14.08 в галереї Spivakovska ART:EGO за адресою: вул. Саксаганського, 59Б.

Перша виставка «Ласкаво просимо до щастя» пройшла у серпні 2019 року в музеї історії Києва і зібрала лише схвальні відгуки та рецензії. Після цього виставка відбулася у Верховній Раді, а також до кінця року була представлена у відомих галереях Львова та Одеси.

Роботи Анни Чичеріної відрізняються тонко підміченими відтінками, розмаїттям кольорів і магією спокою. Художниця уникає «багатослів’я» і в легкій імпресіоністичній манері пише безтурботність дитинства, магію кохання та щирість емоцій. За характерними для імпресіонізму мазками можна розгледіти власний унікальний стиль художниці. Вона бачить світ зворушливим, ніжним та неймовірно барвистим.

Полотна, на яких поєднані зрозумілі всім сюжети та буяння кольорів змушують по-іншому поглянути на звичайні речі, які нас оточують. Філософія художниці полягає в тому, що найважливіше в житті – це близькі люди та емоції, які не можливо купити за гроші. Анна Чичеріна намагається відобразити в картинах частинку свого щастя. На одній із картин нової серії «Про щастя» вона зобразила себе з братом.

Працюючи у сфері ІТ, Анна Чичеріна здалася під потоком творчих ідей і поринула в живопис, яким захоплювалася ще з дитинства. Художниця впевнена: досконалості немає меж, тому вона продовжує розвивати свої вміння та запитувати порад у визнаних майстрів. Таким порадником та натхненником для Анни є український художник Андрій Куцаченко. За плечима художниці вже чималий досвід та виставки в найкращих галереях України.

Свіжі новини