3 Листопада 2021
views 104

Прем'єра! Другий тизер серіалу «Кава з кардамоном»

У грудні на телеканалі СТБ відбудеться найочікуваніша прем’єра серіалу-екранізації історичного роману львівської письменниці Наталії Гурницької «Кава з кардамоном», головну роль у якому зіграла акторка театру і кіно Олена Лавренюк.

Сьогодні вийшов другий тизер, у сюжеті якого показані страждання та непростий шлях молодої дівчини, доньки священника, яка стала коханкою майже вдвічі старшого чоловіка. У ХІХ столітті подібний вчинок набув розголосу, тому головні герої зіштовхнулися з осудом.

Партнером Олени Лавренюк став польський секс-символ, актор Павло Делонг.

У центрі сюжету – розвиток грішних стосунків української дівчини Анни й одруженого польського шляхтича Адама. Глядачі мають змогу спостерігати, як виборюють своє щастя головні герої. Історія зради, пристрасті та неймовірного кохання тримає увагу глядача. 

Відомо, що в серіалі ввели нові сюжетні лінії, і ми побачимо ще більш захоплюючу історію. «Кава з кардамоном» – це перша історична драма з провокаційним еротичним підтекстом. Сама книга пронизана палкими почуттями, і екранізація передає ці емоції глядачам.

«Це історія про дуже непрості стосунки чоловіка і жінки. Мені здається, що кожна дівчина проходила у житті такий досвід. Для моєї героїні кохання стало фатальним та на все життя, тому вона у будь який спосіб виборює своє право кохати»,– поділилася головна героїня серіалу Олена Лавренюк.

У серіалі також знялися: Тарас Цимбалюк, Анна Чесляк, Олег Стальчук, Леся Самаєва, Софія Бровко, Анастасія Остреїнова, Павло Алдошин, Дорота Делонг, Людмила Смородіна, Ніні Набока, Віталій Ажнов, Павло Костіцин, Антик Павліцки, Бартек Капшиковський, Олена Лазович, Валерія Чайковська. Режисером виступила Ірина Громозда. 

Історична драма буде доступна у двох форматах, більш відверту версію ви зможете подивитися на YouTube. Прем’єра – вже у грудні на телеканалі СТБ



Свіжі новини