16 Червня 2017
views 631

ONUKA. "Зе Интервьюер"

Пятый выпуск авторской программы Анатолия Анатолича “Зе Интервьюер” вышел с Натой Жижченко, солисткой украинского электронного проекта ONUKA, полностью на украинском языке. Первый откровенный разговор ONUKA, в котором она пустила съёмочную группу в свой мир музыки и личной жизни.

В достаточно откровенном разговоре ONUKA призналась в своих фобиях: “Я взагалі не публічна людина, і мені потрібно пару хвилин адаптуватися. Я б із задоволенням закрилася в машині і сиділа сама. Це моя “капсула спокійності”. Я можу просто піти з вечірки і просто сидіти в машині і собі читати. Це моя соціофобія яка інколи вмикається“.

Впервые ONUKA прокомментировала свою ситуацию вокруг “Евровидение-2017”, когда крутейший номер ONUKA в Украине перекрыли рекламным блоком: “Я думаю, що нонсенс, який відбувся, був нам на руку. Це настільки обурило людей, що всі почали постити цей виступ в мережі, і наступного дня, вже в повторі, його включили в трансляцію на каналі. Але через те, що був такий сандал, що вирізали, ONUKA подивилося набагато більше людей, якби його не вирізали. Це наша реальність. Серед усіх країн лише три пішло в рекламу і Україна в тому числі. Ми живимо просто в абсурді, тому абсурд вже не дивує“.

Также ONUKA призналась, что купила водительские права:”Купила водіїйські права. Я вчилася і ходила на іспити, нажимала якісь клавіші і мені було дуже цікаво дійсно почути результат справжній. Теорію не здавала, а практику здавала, тому що їздити вміла“.

Еще поделилась в честь кого названа группа ONUKA:”Гурт ONUKA назван на честь дідуся, який виробляв українські інструмети. Дідусь реставрував українські, литовські, білоруські інструменти. Інсрументи Тараса Григоровича Шевченко і взагалі зробив дуже багато для украхнськох культури“.

02:19 ФОБИИ ONUKA

03:20 ПРО ЕВРОВИДЕНИЕ-2017

04:43 ПОЧЕМУ НА НОМЕРЕ ONUKA НА ЕВРОВИДЕНИИ ВКЛЮЧИЛИ РЕКЛАМУ

07:00 ГОНОРАР ONUKA ЗА УЧАСТИЕ В ЕВРОВИДЕНИИ-2017

08:36 “КАПСУЛА СПОКІЙНОСТІ” ONUKA

09:03 ONUKA ПРО СВОЕ АЛЬТЕР ЭГО “ЛЮДКУ”

10:08 ПРО ЛИЧНЫЕ ОТНОШЕНИЯ С ЖЕНЕЙ ФИЛАТОВЫМ (The Maneken)

11:53 КАКУЮ МАШИНУ ВОДИТ ONUKA ПОСЛЕДНИХ НЕСКОЛЬКО ЛЕТ

14:00 О ТОМ, КАК КУПИЛА ВОДИТЕЛЬСКИЕ ПРАВА

14:30 ПОЧЕМУ ONUKA ПЕРЕЖИВАЕТ, ЧИТАЯ КОММЕНТАРИИ В СОЦ.СЕТИ

15:22 КОГДА ONUKA БУДЕТ ПРЕДСТАВЛЯТЬ УКРАИНУ НА ЕВРОВИДЕНИИ

18:58 ПОЧЕМУ В ОДНОМ ИЗ ТРЕКОВ ONUKA ЗВУЧИТ ГОЛОС GOOGLE TRANSLATE

20:30 ПРО ИСПОЛЬЗОВАНИЕ БУГАЯ В СВОЕЙ МУЗЫКЕ

23:45 ТОЛЯ, ЖЕНЯ И ПИФ

25:13 МЕСТО, ГДЕ СОЗДАЕТСЯ МУЗЫКА JAMALA ONUKA THE MANEKEN

28:00 ПОЧЕМУ ТРЕК “МІСТО” СТАЛ ОДНИМ ИЗ ГЛАВНЫХ ТРЕКОВ ONUKA

31:03 КОНКУРЕНЦИЯ В МУЗЫКЕ МЕЖДУ ONUKA и THE MANEKEN

36:08 САМЫЙ ДОРОГОЙ ШКАФ ONUKA45:41 ПРО СИТУАЦИЮ С КАМАЛИЕЙ НА ПРЕМИИ YUNA – 2015

47:11 ЧТО БУДУЩЕМ БУДЕТ ДЕЛАТЬ ONUKA

Свіжі новини