4 Липня 2019
views 598

Олена Шоптенко, Саша Чистова та Артем Пивоваров стріляли в зомбі посеред Києва (ФОТО)

 Учора відбулася закрита презентація нової гри City Z в VRtuality – найбільшому парку віртуальної реальності в Україні. Вона зібрала селебритіз, які об’єдналися в команду спецназу, щоб знищити живих мерців.

2 липня VRtuality презентували командну стрілялку, в якій спецназом зі знищення зомбі стали: хореограф-постановник масштабних ТБ-проектів Олена Шоптенко, співаки Артем Пивоваров та Нікіта Ломакін, блогери Саша Чистова і Сергій Стоун, дизайнери Максим та Маргарита Комашня (KOMASHNYA), радіоведучі Юрій Рихлик та Ольга Гриневич. Саме вони цього разу виконували бойове завдання і рятували світ від нашестя зомбі.

Підбадьорював і допомагав новоявленим спецназівцям ведучий вечора Денис Христов. Зіркові гості пройшли інструктаж і надягли спеціальне обладнання з допомогою операторів парку, а далі почалося найцікавіше!

Вдягнувши окуляри, гравці геть забули про навколишній світ. Вони стрибали, сміялися, вигукували погрози розправи і обіймали одне одного. Коли час на гру закінчувався, зірки захоплено описували оточуючим картини ігрового Всесвіту і обговорювали небезпечні моменти гри. Всі як один запевнили – прийдуть до парку ще не раз!

Адже VRtuality – це найбільший в Україні парк віртуальної реальності. Він займає площу 600 м² та пропонує понад 100 ігор! Парк обожнюють українські медіаперсони. Попередню зіркову презентацію нової гри-шутера відвідали Іраклій Макацарія, Женя Галич, Сергій Бабкін, Дмитро Ступка, ТНМК, LAUD, Анатолій Анатоліч, Слава Соломка, Анна Добриднєва, On I Ona, актори серіалу «Школа» Анна Трінчер та Богдан Осадчук.

Медіапартнером заходу став жіночий журнал «Хочу», радіопартнером – Power FM. 

Свіжі новини