4 Лютого 2022
views 54

Олександр Пономарьов запропонував українцям обрати четвертого учасника нашумілого квартету

Минулого року до свята приходу весни Олександр Пономарьов написав чуттєву пісню «Чому», яку виконав з трьома зірковими чоловіками – DZIDZIO, ALEKSEEV та Артемом Пивоваровим. Відеоробота набрала на YouTube понад 8 мільйонів переглядів і протягом двох тижнів знаходилася на першому місці в трендах платформи. Прихильники цілий рік просили повторити зіркову колаборацію, адже музична робота запала в душі мільйонів слухачів.

Олександр вже неодноразово розповідав про те, що при створенні робіт дослуховується до внутрішнього поклику і дуже часто стикається навіть із символічними знаками. Цього року слова нової пісні та її мотив прийшли до нього уві сні. Одразу після пробудження, вночі, він негайно почав занотовувати все, що почув, і додавати різні музичні елементи, поки натхнення мало шалену силу.

Відомо, що в новому квартеті не буде автора хіта «Дежавю» Артема Пивоварова, тому у своїх соціальних мережах Олександр запропонував прихильникам обрати четвертого учасника. Тож українці самостійно визначать нового артиста. Незмінна трійка Пономарьов, DZIDZIO та ALEKSEEV тим часом вже розпочала роботу над новим хітом. 

Чекайте, незабаром стане відомо, хто ж долучився до проєкту. Не пропустіть!

Свіжі новини