25 Жовтня 2017
views 382

Новий проект продюсера «Межі» отримав велике фінансування Держкіно

Після грандіозної прем’єри словацько-української фільму «Межа» Держкіно уклало контракт про фінансування нового фільму Андрія Єрмака – продюсера «Межі» та «Правило бою».

Нова стрічка, на яку Держкіно витратить 13 млн 610 тис. – половину її бюджету – має назву «Передчуття». Режисером фільму став видатний український кінорежисер В’ячеслав Криштофович. Автор сценарію – Анатолій Крим.

Проект драми «Передчуття» став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно. А саме 23 жовтня Держкіно уклало з кінокомпанією Garnet International Media Group, засновником якої є Андрій Єрмак, контракт про надання проекту «Передчуття» державної фінансової підтримки.

Фільм розповідатиме про подію, яка сколихнула повільне життя провінційного приморського містечка: смерть чоловіка, про місце поховання якого знає лише дружина та друг. Проте вони, нібито, за заповітом небіжчика, категорично відмовляються розповідати про це іншим. В цей час над містом зависло відчуття тривоги та неспокою – на рейді з’являються військові кораблі.

«У моєму фільмі немає позитивних і негативних героїв. У кожного своя правда і своя неправда. І у кожного свої передчуття», – розповідає про стрічку режисер В’ячеслав Криштофович.

Нагадаємо, що нещодавно в кінотеатрі «Україна» відбулась масштабна подія – прем’єра номінованої на «Оскар» словацько-української копродукції «Межа» за участі словацьких та українських акторів, а також українських селебрітіз.

Свіжі новини