24 Вересня 2019
views 681

Нестор Літописець заговорив голосом Анатолія Анатоліча

Ведучий програми «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» Анатолій Анатоліч озвучив Нестора Літописця у серії «Книга-мандрівка. Україна».

Сьогодні побачила світ 10-та серія мультсеріалу «Книга-мандрівка. Україна» – першого українського мультсеріалу, заснованого на реальних подіях і нереальних пригодах.

За сценарієм нової серії, оповідь веде кіт-блогер Афанасій (Олександр Педан). Його друг – «батько усіх українських блогерів» – Нестор Літописець, озвучений Анатолієм Анатолічем. Вони разом розповідають історію Києво-Печерської Лаври від її виникнення до наших днів.

«Безумовно, «Книга-мандрівка. Україна» – це суперкрутий проект, який я підтримую, адже ми можемо розповідати малечі про те, чим цікава наша країна! Наприклад, якби я був дитиною і мав змогу побачити в такому вигляді історію моєї країни, це було б для мене дуже цікаво та пізнавально! Я радий, що можу долучитися до того, щоб розповідати маленьким українцям про становлення і розвиток нашої неймовірної неньки України!» – розповідає Анатоліч.

Серіал створено на основі бестселера «Книга-мандрівка. Україна», а тепер його персонажі, історії та відкриття оживають в українському YouTube! Герої та героїні мультсеріалу – всесвітньо відомі українці та українки, пам’ятки та події, на жаль, не завжди добре знані земляками.

Мультсеріал «Книга-мандрівка. Україна» створено креативним агентством Green Penguin за підтримки Українського культурного фонду.

YouTube проекту: https://www.youtube.com/channel/UCHq5vXBXgKpU0_Nxl8pDKyw Прем’єра серії: https://www.youtube.com/watch?v=PMmWgTzECeo

Свіжі новини