10 Вересня 2021
views 55

«КвітаМИ»: спільний проект Олі Цибульської і Ольги Джарти

У рік 30-го дня народження України Оля Цибульська і ГО «Київ Квітучий» об’єдналися, щоб подарувати найбільшим містам України свої квітки-символи.

Ольга Джарти, яка давно займається висадками та озелененням столиці, і команда головної Киці країни, співачки Олі Цибульської кілька місяців збирали інформацію, аналізували архіви, історію, народний фольклор та підбирали кожному місту свою особливу квітку. Ця унікальна ініціатива подарувала кожному великому місту України свою квітку-символ.

«Я та команда ГО «Київ Квітучий» переконані, що символом сучасного амбітного українського міста мають бути не лише успішні бізнес-проекти. Квітуче місто – те, в яке хочеться повертатися. Саме тому ГО «Київ Квітучий» вперше за свою тривалу діяльність розширює кордони і допомагає розквітнути не лише столиці, а й усій Україні», – розповідає Ольга Джарти

Результатом проекту став фотосет від відомого фотографа Христини Маслової, в якому Оля Цибульська позує з 13-ма квітками й пояснює їх виняткову приналежність 13-ти українським містам.

«Квітка у волоссі – невід’ємна частина мого сценічного образу і особливе нагадування про швидкоплинність часу. Зараз вона свіжа та прекрасна, а до кінця мого виступу незворотно зав’яне. Так само і з життям. Важливо не відкладати його на завтра. Бути тут і зараз, не витрачати свій час на непотрібні речі та неважливих людей. Як і в крихкої тендітної квітки, він – наша головна цінність», – поділилася Оля Цибульська

Свіжі новини