14 Квітня 2021
views 66

DZIDZIO, Пономарьов та настоятель монастиря в Грузії: сформовано 12 учасників, які заспівають разом до світлого Воскресіння Христового!

Колаборації у практиці українських артистів вже звична річ. Та до цьогорічного світлого Воскресіння Христового народний артист країни Олександр Пономарьов запросив не двох та не трьох друзів, а 11, ставши дванадцятим – заключним! 

Наразі вже відомі імена майже всіх зірок цього проєкту, багато з яких справді неочікувані: Віктор Павлік, Тоня Матвієнко, Оля Цибульська, Віталій Козловський, Тарас Тополя, Арсен Мірзоян, Наталя Холоденко, Злата Огневич та гість з Китаю – оперний співак Хе Му. 

Сьогодні стали відомі три заключні: DZIDZIO, Олександр Пономарьов та Настоятель монастиря в Грузії, отець Серафим. 

«Для особливого проєкту – особливі люди, – розповідає Олександр Пономарьов. – До вашої уваги –учасники, які завершують склад нашої команди: Михайло Хома, відомий як DZIDZIO, та настоятель монастиря в Грузії, отець Серафим. Це буде неймовірно, не пропустіть!»

DZIDZIO: «Вкотре вдячний Олександрові за запрошення долучитися! Попередня наша колаборація «Чому» трималася в трендах два тижні. Цього разу я просто не мав права відмовитися! Великдень – це світле свято Воскресіння Христа! І в цьому проекті, завдяки його багатомовності, ми маємо можливість бути почутими в кожному куточку світу і тим самим популяризувати нашу Україну!»

Настоятель монастиря в Грузії, отець Серафим: «Музика, як і віра в усе хороше, об’єднує весь світ, а музика, що написана геніями, створює епоху. Я вдячний Олександру за цей геніальний проєкт».

Стежте за дописами артистів, щоб дізнатися ще більше та зазирнути на бекстейдж їхньої творчої роботи.

Свіжі новини