13 Березня 2020
views 206

Друге дихання: українські зірки на благодійній фотовиставці

Учора, 12 березня, відбувся закритий показ благодійної фотовиставки «Друге дихання», покликаної допомогти жінкам у складних життєвих ситуаціях. Ініціатор проекту – Вікторія Батуі.

Презентація пройшла в Dialog HUB фонду Олени Пінчук, який є партнером проекту. На виставці представлено 10 фоторобіт – 10 особливих історій про жінок зі складними долями, які змогли почати життя спочатку.

Гості заходу побачили відеоісторії героїнь проекту, які розповіли, через що пройшли, і як їхнє життя склалося зараз.

Серед гостей заходу були: Анатолій Анатоліч, Даша Трегубова, Поліна Логунова і Дмитро Ступка, Артем Пивоваров, Олена Лазуткіна, Вікторія Чекурда, представник УВКБ ООН Віра Шелест та інші. Модератором вечора став Вадим Ярошенко.

Засновниця організації «Друге дихання» Катерина Розора у вигляді інтерв’ю розповіла про центр, з чого все почалося, і які подальші плани. Після передала слово ініціатору проекту – телеведучій та філантропу Вікторії Батуі.

«Кожна історія – про складні життєві ситуації, з якими щодня стикаються сотні жінок. Вони не можуть знайти допомогу, звертаючись до соціальних служб. Сьогодні на прикладі 10-ти історій наших героїнь ми хочемо показати, що є вихід з будь-якої ситуації, і кожна людина заслуговує на другий шанс. Зараз у нас дуже глобальна й масштабна мета – ми хочемо зібрати кошти на побудову нового кризового центру для жінок і дітей, щоб допомогти ще більшій кількості тих, хто цього потребує», – розповіла Вікторія Батуі. Програмний директор фонду Олени Пінчук Ольга Сердюк розповіла про навчальний проект, який відвідують жінки з центру «Друге дихання».

Нагадаємо, що місія організації «Друге дихання» – допомога жінкам у важких життєвих ситуаціях. У складі організації є кризових центр, де жінки перебувають цілодобово.

Свіжі новини