14 Листопада 2018
views 875

Дмитрий Шуров.Pianoбой. Зе Интервьюер. 14.11.2018

Сегодня у нас большое интервью с создателем и солистом группы Pianoбой, виртуозным пианистом и одним из лучших музыкантов страны. Его творческая биография впечатляет и вдохновляет. Вашему вниманию Дмитрий Шуров.

За что получал по лицу Шуров? Почему Земфира сказала Шурову «лучше бы ты не пел»? На что тратит деньги Шуров? Как Елена Кравец называет Дмитрия Шурова? Про первый альбом и эксклюзивные кадры видеоклипа сына Шурова. Какая должность в группе у жены Шурова? Как родители уличили учителя Шурова по музыке в педофилии? Почему Шуров поет песню Кузьмы “Шампанські оч”і? И какую суперсилу выбрал бы Шуров?

Также Шуров поделился своим отношением к насилию и решению конфликтов в семье в рамках новой рубрики “Говори проти насильства” при поддержке UNICEF Ukraine и UNFPA.

ЧОМУ ЗЕМФІРА СКАЗАЛА ШУРОВУ, ЩО «КРАЩЕ БИ ТИ НЕ СПІВАВ»

Коли з’явився Pianoбой с самого початку, він в принципі для багатьох людей став великою несподіванкою і для Земфіри теж. Для мене Pianoбой стався після дуже інтенсивного періоду, з “естетиками”, з нею, ця історія закінчилася певною творчою кризою. Я награвся та наїздився настільки, що просто вже не розумів чи я хочу займатися музикою. В мене був дуже серйозний депресняк. З цього депресняку почали народжуватися пісні, мені було 29 років, коли я написав свою першу пісню. До цього я писав дуже багато музики, але ніколи не писав пісні. Я вперше в житті почав писати пісні, я відчув, що мені є що сказати і я готовий показати це публіці. Більшість музикантів не усвідомлюють, що вони можуть справити тільки одне перше враження і ти маєш бути готовим для цього. Ось в мене з’явився трек «Смысла.нет», який я видав у 2009 році і для мене було це дуже важливо. Я навіть не розцінював це, як початок якоїсь кар’єри я просто вийшов з цього депресняка з піснями якими я хотів ділитися, не було ніякої стратегії, продюсерів, інвесторів. Вийшла ця пісня та Земфіру запитали в якомусь інтерв’ю чи чули ви пісню Дімона, як вам взагалі?Вона сказала « я думаю, йому краще не співати». В цьому в принципі вся Земфіра. Я її люблю, але в той момент мені це було боляче.

«ДРУГ» СІМЇ ВИЯВИВСЯ ПЕДОФІЛОМ

В нас якось з батьками ніколи не було заведено говорити по душах та ділитись тим, що у тебе всередині по справжньому болить. Мій батько поет, художник, богемна людина. І я його не дуже бачив в дитинстві, він десь весь час репетирував. Моєму сину тепер це теж достається. Якось всередині себе все тримав, всі якісь історії, які відбувались в школі, на вулиці. І була у нас одна, на жаль, дуже неприємна історія пов’язана з «другом» сім’ї, який нібито хотів допомагати мені займатись музикою, а насправді виявився педофілом. Мені якимось дивом вдалася уникнути дуже серйозної дитячої травми. Мені було 12-11, тобто я реально дивом уникнув дуже серйозної травми, осадок звичайно остався. Ця людина отримала своє, але набагато пізніше і не від мене. Він попався на інших дітях.

ЯК ОЛЕНА КРАВЕЦЬ НАЗИВАЄ ШУРОВА

Єдина людина, якій я дозволяю називати себе Дімчік це Лена Кравець. Вона завжди називає мене Дімчік. Їй взагалі неможливо відмовити нічому.

ЯКА ПОСАДА У ДРУЖИНИ ШУРОВА

Вона не директор, не продюсер, вона по суті є найближчою людиною мені, і не буває такої посади. Вона допомагає нам по піару, але є й інші люди які цим займаються. Що вона точно робить як роботу, то це вона вдягає всю групу на сцені, створює костюми та розробляє їх. Та коли у нас виходить якийсь реліз, вона займається піар стратегією

Свіжі новини