1 Вересня 2017
views 921

Актрису Олену Лавренюк носили на руках на всеукраїнській прем'єрі комедії «DZIDZIO Контрабас» (відео)

Учора, 31 серпня, у всеукраїнський прокат вийшов народний суперблокбастер «DZIDZIO Контрабас», у якому головну жіночу роль зіграла молода українська актриса Олена Лавренюк.

Перед початком показу фільму у кінотеатрі «Київська Русь» відбулася велика автограф-сесія з командою фільму, що пройшла з шаленим ажіотажем. Черга по автографи тягнулася через весь зал, а при представленні акторів мініатюрну Олену довелося підняти на руки, щоб глядачі, які стояли далі, змогли побачити актрису.

Після того як усі фото буди зроблені, а автографи роздані, вся команда фільму піднялася на сцену, де представила фільм і побажала гарного перегляду глядачам, а також наголосила, що саме від них залежить, чи матиме фільм продовження.

Нагадаємо, що 31 серпня у всеукраїнський прокат вийшов перший український суперблокбастер «DZIDZIO Контрабас», де Олена Лавренюк зіграла головну жіночу роль. Як харизматична аферистка у виконанні Олени зачарує Дзідзьо та буде руйнувати всі його плани – дивіться в усіх кінотеатрах країни.

Дивитись відео з автограф-сесії тут.

Фото – Тетяна Хаврук

Свіжі новини