5 Квітня 2021
views 117

12 найвідоміших українських артистів: Пономарьов готує неймовірний міжнародний проєкт до Великодня!

Уже вкотре народний артист України Олександр Пономарьов тішить шанувальників новими й новими роботами, не оминаючи жодні українські урочистості. Ось і цьогорічне свято Воскресіння Христового не стало виключенням. 

Дванадцять найпопулярніших українських артистів взяли участь у музичному проєкті, аналогів якому не було не лише на території України, а й у всьому світі. 

Сьогодні стали відомі імена перших трьох учасників цього масштабного проєкту до світлого Великодня – Віктор Павлік, Тоня Матвієнко та Ольга Цибульська. Кожен з артистів, долучившись до задуму, поділився з нами першими коментарями:

Віктор Павлік: «Дякую Богу за такі проєкти! Дякую Олександру Пономарьову за запрошення! Цей справді подія світового масштабу, і я впевнений, що пісня буде почута далеко за кордонами України!»

Тоня Матвієнко: «Я дуже вдячна Олександру, що він піднімає духовні пласти. Те, шо ми родимо разом буже  великим внеском у культурний та духовний розвиток нашої нації»

Ольга Цибульська: «Я виросла на піснях Олександра Пономарьова, тому коли він телефонує, каже «Привіт» і пропонує зробити історичний проект для всіх людей разом – відмовитись неможливо. Нарешті до українських артистів дійшло, що бути значимими разом краще, ніж бути пафосними поодинці. Це буде кипяток».

Нагадаємо, що остання робота Олександра Пономарьова «Чому?», в якій взяли участь DZIDZIO, ALEKSEEV та Артем Пивоваров, дві доби трималася на першому місці в YouTube-трендах та наразі набрала понад три мільйони переглядів.

Свіжі новини